Twitter

Volg ons nu ook op Twitter (@Wdekaasboer), hiermee wordt u op de hoogte gehouden van de wekelijkse acties en nieuwsfeiten rondom Willem de Kaasboer en de markten.

Spaaractie

Naast de wekelijkse acties, kunt u bij Willem de Kaasboer sparen voor GRATIS kaas! Bij iedere besteding van € 5,- ontvangt u één kaaspuntje. Bij inlevering van een volle spaarkaart krijgt u vijf euro korting op uw aankoop.

Deze spaaractie is op alle markten van Willem de Kaasboer geldig.

Laatste Tweets

Over ons

Willem de Kaasboer is al jaren lang de vertrouwde 'kaasboer' bij u op de markt. Sinds 1963 is Willem de Kaasboer begonnen als marktkoopman met een breed assortiment aan kaas(specialiteiten) en overige zuivel.

In 1985 nam zijn zoon samen met zijn vrouw de (de tweede generatie) stap en begonnen met verschillende standplaatsen in de regio Zuid-Holland.

Nu anno 2012 is de derde generatie binnen Willem de Kaasboer reeds actief op de nu negen wekelijkse markten van Willem de Kaasboer, samen met hun ouders brengen zij het bedrijf naar een nieuw tijdperk door middel van interessante (spaar)acties, social media en de moderne smaakcreaties in de kraam.

Willem de Kaasboer
img