Service

- Gaat u met vakantie? - Zoekt u een origineel cadeau? - Wilt u de kaas opsturen? -

Vacuümservice

Bij Willem de Kaasboer denken wij met u mee, zo bieden wij onze vacuümservice aan, als oplossing op een van de bovenstaande vragen. Uw gevacumeerde kaas is 6 tot 8 weken houdbaar*

* in de koelkast (onder de 7 °C)

Cadeauservice

Wanneer u op zoek bent naar een origineel cadeau / relatiegeschenk voor een verjaardag, de feestdagen of voor uw personeel, dan bied Willem de Kaasboer u een persoonlijke cadeauservice. Graag adviseren wij u hierover en in overleg leveren wij u het geschenk op maat.

Bestelservice

Heeft u speciale wensen omtrent het verpakken van kaas, complexe bestellingen, horecaleveringen, etc. neem dan contact ( zie contactpagina ) met ons op over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Laatste Tweets

Over ons

Willem de Kaasboer is al jaren lang de vertrouwde 'kaasboer' bij u op de markt. Sinds 1963 is Willem de Kaasboer begonnen als marktkoopman met een breed assortiment aan kaas(specialiteiten) en overige zuivel.

In 1985 nam zijn zoon samen met zijn vrouw de (de tweede generatie) stap en begonnen met verschillende standplaatsen in de regio Zuid-Holland.

Nu anno 2012 is de derde generatie binnen Willem de Kaasboer reeds actief op de nu negen wekelijkse markten van Willem de Kaasboer, samen met hun ouders brengen zij het bedrijf naar een nieuw tijdperk door middel van interessante (spaar)acties, social media en de moderne smaakcreaties in de kraam.

Willem de Kaasboer
img